Communicatie detox

Het is zover, onze actie ‘Kan ’t wat zachter?’ staat live op onze website. Aan de hand van tekst, film en podcasts volg je als het ware een Communicatie Detox Kuur. Om zo aan het begin van het jaar jouw persoonlijke communicatie of die van je bedrijf te evalueren en te verbeteren.

Wat staat er allemaal voor je klaar?

Veel inspiratie en tips waar je rustig doorheen kan scrollen. Pak eruit wat je handig vindt. Gebruik eventueel deze planner om de tips te noteren waar jij mee aan de gang wil deze maand. Of stap in de (besloten) Instagram-community voor dagelijks extra tips en de connectie met andere deelnemers.

De gratis masterclass Kan t wat zachter  die je hier online kan bekijken. Ik deel concrete tips hoe je effectiever kan communiceren door te verbinden. Het is een opname van de online masterclass die ik live hield op dinsdag 10 januari. NB De opname blijft hier t/m 31 januari staan.
Meer informatie

Speciaal voor comprofs: een Communicatie Lounge ook op 19 januari in het teken van reflectie en persoonlijke groei. Wat maakt jou een goede adviseur? Wat heb je dit jaar te doen? Think, Reflect, Grow! Tickets a 39,50 ex BTW.
Lees hier verder. 

Een Bootcamp & Inspire (ja echt, als in: bewegen) op 26 januari in Park Berg en Bos in Apeldoorn. Hoofd leeg! In beweging! Let op: ik geef 15 gratis tickets weg, heerlijk uurtje samen sporten in de buitenlucht, onder professionele begeleiding van trainer Ilja Spaan van Fitte Vrienden. En vanaf 11 uur een inspire door mij. Ik betaal je kaartje, de opbrengst gaat naar het goede doel (Kika). Er is plek voor 15 personen max.
Meer info en reserveren

Een afsluitende borrel op 2 februari vanaf 15.30 uur bij Klein Berlijn in Apeldoorn. Daar ontmoet je ons hele team en veel van onze opdrachtgevers en vakgenoten zijn er ook. En natuurlijk een informeel maar inhoudelijk programma met veel ruimte voor live ontmoeting en gesprek. Reserveer hier je ticket a 24,50 ex BTW en doe dat vóór 25 januari a.s. Dit alles is inclusief hapje, drankje, volop netwerkgelegenheid en kennisdeling.

 

Veel succes en plezier, ik hoop dat je ons nieuwjaarsgeschenk kan waarderen! En graag tot ziens bij een van de activiteiten!

Hartelijke groet,

 

 

PS: Dit is de laatste blog over de Communicatie Detox. Vind je dat jammer en wil je maandelijks inspiratie? Ik maak maandelijks de Communicatie Podcast. Abonneer je hier en je ontvangt steeds de nieuwste podcast als eerste in je mail.