Welkom thuis bij De Communicatie Experts

Fijn dat je er bent.

Hier vind je inspiratie, tips en goede contacten om je communicatie strategisch in te zetten. Zodat je er echt iets mee voor elkaar krijgt. Meer klanten, een groter bereik, de verandering die je voor ogen hebt.
Wat is dat soms puzzelen he? Is met communicatie altijd zo. Daarom is dit jouw thuis in communicatieland. Hier kan je sparren, goede mensen vinden en ervaringen delen.

Overigens is dit clubhuis in aanbouw. Er komt een flashy website. Maar we beginnen klein. Super dat jij als onze ‘first follower’ al een kijkje komt nemen.
Kijk rustig verder en kom ook eens op vrijdag langs! Elke vrijdag 10 uur staat de virtuele koffie klaar.

 

Op de agenda

 • elke vrijdag, 10 uur
  Live clubhuis (via Zoom)
 • 10 februari
  ‘Merken bouwen met authentieke communicatie’
  Communicatie Podcast met Ivar Schutte, algemeen directeur van de Nationale Bioscoopbon.
 • 3 maart
  ‘Strategisch bouwen aan je (internationale) netwerk’
  Communicatie Podcast met Els Berkers, voorzitter van de Nederlandse Kamer van Koophandel in Zweden
 • 4 april
  ‘Be the change – handelen vanuit begrip’
  Communicatie Lounge Utrecht over communiceren in een gepolariseerde samenleving
 • 13 juni
  ‘Think, Reflect, Grow’
  Communicatie Lounge Rijssen – intervisie voor comprofs

 

De lancering van de podcast doen we via onze socials. Voor de Lounges is er een speciale nieuwsbrief waarmee je op de hoogte blijft van de Lounges, locaties, tijden, enz.

Met ons werken

Regelmatig ondersteunen wij directies en MT’s die voor een verandering staan waarbij communicatie geen ‘moetje’ is, maar een MUST. Samen met jullie ontwikkelen we een strategie die 100% toewerkt naar de doelstellingen van de organisatie. Deze strategie staat als een huis en dat betekent dat jij er als opdrachtgever heel goed zelfstandig mee verder kan.

Soms is er tijdelijke versterking nodig. Dan haakt iemand aan uit ons team van Communicatie Experts. We werken als interimmer of op projectbasis voor (semi)overheden, zorg en het bedrijfsleven en zitten in het hele land.

Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Plan een gratis strategiegesprek in en breng je casus vrijblijvend in. Je krijgt on-the spot advies en we ontdekken samen of er een match is voor een verdere samenwerking.

De goede match

Als oprichter van De Communicatie Experts zoek ik heel gericht een communicatie-expert die past bij jouw organisatie én jouw vraagstuk. Beide zijn essentieel voor succes. Dat is niet wat we zeggen, dat is simpelweg mijn ervaring. Opdrachtgevers én freelancers vinden het prettig dat ik zelf al 25 jaar werkzaam ben in het communicatievak. Bekijk het filmpje voor mijn persoonlijke boodschap aan jou.