Bootcamp & Inspire

26 januari 9.30 uur in Park Berg en Bos

Ja, dat lees je goed. Een echte bootcamp. Als in: samen sporten. Hoofd leeg! In beweging! Want als je je communicatie wilt verbeteren start dat toch echt bij jezelf, in je eigen hoofd. Voor mij werkt sporten heel goed als ik teveel prikkels en ruis ervaar. Of als ik even afstand wil nemen en weer fris naar een situatie kijken. Dus nu ik een kans zie om jullie mee uit te nodigen om samen  met mij te sporten, grijp ik die gelijk! Sterker nog, ik betaal je kaartje. Let op: er kunnen maximaal 15 personen mee doen. En de locatie is in Apeldoorn, want ja daar woon ik nu eenmaal. Maar hoe heerlijk is het om je donderdagochtend niet achter de laptop te starten maar op werkelijk het mooiste plekje van Apeldoorn: het Stadspark Berg en Bos (klopt, daar zit de Apenheul we kunnen zwaaien naar de doodshoofdaapjes:-)

 

Wat gaan we doen?

  • laagdrempelige bootcamp in de buitenlucht
  • om 9.30 uur starten we met een uurtje sporten
  • om 10.30 uur is er nog wat lekkers én een korte inspire van mij
  • er is plek voor maximaal 15 personen dus je krijgt zowel bij het trainen als tijdens de inspire alle aandacht
  • onder professionele begeleiding van Ilja Spaan, personal trainer bij Fitte Vrienden

 

Bootcampen voor het goede doel
De opbrengst van de Bootcamp & Inspire gaat volledig naar het goede doel: KIKA, kinderen kankervrij. Ilja Spaan van Fitte Vrienden is namelijk altijd bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (echt een voorbeeld!) en organiseert deze special dus volledig belangeloos en ik doe mee. Wil je extra doneren dan graag natuurlijk! Dat kan hier.

 

Hoe doe je mee?
Mail mij nu gelijk dat je je agenda schoonveegt en graag mee doet. Je ontvangt van mij dan nog extra informatie. En dit heb ik altijd al een willen typen maar gaat ook echt gebeuren: Vol = Vol!

 

Adres
Stadspark Berg & Bos
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

 

Waarom ‘Kan ’t wat zachter’?
Gedurende de hele maand januari delen we als Communicatie Experts op onze website tips en inzichten voor het verzachten van je communicatie. Dat doen we omdat we geloven dat deze tijd daarom vraagt. Meer liefde, empathie en aandacht in je communicatie, minder spam, ruis en gedoe. Leiders en professionals die impact maken door effectief samen te werken zonder ego en dikdoenerij. Maar ook zonder soft te zijn. Want soft skills… zijn powerskills.