Laat succesvolle communicatie niet langer aan het toeval over

Wij zijn er

Connect ons op LinkedIn

Connect op LinkedIn

Volg ons op Instagram

Volg Karine op Instagram

Beluister De Communicatie Podcast

Beluister De Communicatie Podcast

Communicatie professionals, experts in strategisch communicatie-advies

 

Communicatie. Hoe vaak is het de hekkensluiter van MT’s en directies? Puntje 10 op de agenda. “Sorry mensen, geen tijd meer, nemen we mee naar de volgende keer.” En ook als ondernemer sta je niet dagelijks stil bij jouw communicatie. Toch gaat er juist op het gebied van communicatie ontzettend veel mis. Hoe zou dat toch komen?

Omdat we succesvolle communicatie nog te vaak aan het toeval overlaten. Op zijn zachtst gezegd is dat een gemiste kans. Want als je zorgvuldig en volgens een plan en visie communiceert, zul je de betrokkenheid van jouw medewerkers zien groeien en de loyaliteit van je klanten zien toenemen.

 

Karine van den Noort

Het liefste zou ik heel Nederland ervan overtuigen hoe superbelangrijk (en heilzaam, gelukkigmakend) het is om aandacht te besteden aan je communicatie. Met jezelf, met je geliefden, met je collega’s, met je klanten … Vanuit die overtuiging werk ik al 11 jaar als zelfstandig ondernemer in het communicatievak. Die jaren heb ik samen met mijn collega’s mooie resultaten mogen boeken voor opdrachtgevers in de (semi)overheid, de zorg en de zakelijke dienstverlening. Het gaat dan altijd om projecten waar draagvlak voor nodig is en aantoonbare resultaten vereist zijn. Maak hieronder kennis met onze collega’s en plan gerust met mij of een van de anderen een gratis eerste consult in. We overtuigen jou er graag van dat jij dankzij onze inzet jezelf zult onderscheiden als leider en met jouw organisatie of team prachtige resultaten zult neerzetten.


      
          

Team

De Communicatie Experts zijn specialisten op het gebied van overheidscommunicatie, zorgmarketing en marketingcommunicatie. Wij ondersteunen je graag bij het oplossen van jouw communicatievraagstuk of het vinden van de juiste interim communicatie professional.

De Communicatie Experts, hét Communicatiebureau uit Apeldoorn