Thriza Kluen

expert in communicatie, campagnes, creatieve concepten en projectcoördinatie

”Ik ga ‘aan’ van de vraag: hoe gaan we dit mooie project nu onder de aandacht brengen? Het bedenken van campagnes van a-z is echt mijn ding. Dat begint met een creatief concept: hoe is de uitstraling. Dat bedenk (en ontwerp) ik graag zelf, of met behulp van een bureau. En daarna: welke middelen zetten we in, de planning en natuurlijk het schrijfwerk.” 

”Ik leg gemakkelijk lijntjes en zie kansen. In projecten houd ik ervan om te werken met specialisten; mensen die veel weten over hun vakgebied. Zodoende kan ik hun verhaal vertellen. En dat vind ik het mooie aan het vak communicatie!”

”Ik heb veel ervaring met thema’s als: windenergie, duurzaamheid, onderwijs en sport. En daarvoor het inzetten van verschillende media (content, social media, video, websites, events, etc.). Ik heb jarenlang een creatief communicatiebureau aangestuurd. En ook veel samengewerkt met (media)bureaus. Ik ben een beelddenker, nieuwsgierig en enthousiast. En werk graag met je samen!”

Thirza werkte onder andere voor: het Deltion College, Groeikrachtcoach en VersteeghHofman Architecten. En voor diverse klanten (veelal non-profit) in de rol als mede-eigenaar van een creatief communicatiebureau in Flevoland.

Connect met Thirza, expert in expert in communicatie, campagnes, creatieve concepten en projectcoördinatie via LinkedIn.

Naar de andere experts.