Claim een
van de 20 gratis consults

De Communicatie Experts geven in 2020 kennis weg

20 gratis consults in 2020

Een nieuw jaar begint. Hoe zal het gaan met jouw organisatie, met je bedrijf? Hoe wíl je dat het gaat? In ieder geval zal ook dit jaar geen dag hetzelfde zijn. Je zult honderden besluiten nemen en vele gesprekken voeren en vergaderingen leiden. De waan van de dag zal regeren. En natuurlijk reflecteer je regelmatig op jouw doelen. Of je goed ‘gaat’. Maar reflecteer je ook op jouw communicatie? Het schiet er vaak bij in. Wil je het dit jaar anders? Claim dan 1 van de 20 gratis consults die wij dit jaar weggeven. Ter ere van de lancering van De Communicatie Experts.

Hoe werkt het?

  1. Je formuleert een communicatievraag waar je bijvoorbeeld al een tijdje op ‘suddert’ en advies over wilt. Dat kan van alles zijn. Van ‘hoe kan ik mezelf of mijn bedrijf beter verkopen via een goede communicatieboodschap’ tot een second opinion op jouw communicatieplan.
  2. Je stuurt een mail met jouw vraagstuk en vraagt daarmee het online consult aan.
  3. Je ontvangt van ons een link naar onze agenda, zodat je het tijdstip kan kiezen dat jou het beste past.
  4. Een dag voor het gesprek krijg je de link waarmee je op het gekozen tijdstip kan inloggen op de online sessie.

 

Let op: er is ruimte voor max 4 gesprekken per maand, dus als je deze maand wilt, moet je snel zijn …

Tijdens het gesprek kan je alles vragen waar jij op het gebied van marketing & communicatie over wilt sparren. Natuurlijk moet het vraagstuk wel ‘passen’ binnen een uur. We kunnen niet de volledige communicatiestrategie van jouw organisatie uitstippelen. Maar heb je zelf al een richting in je hoofd en wil je spiegelen? Of merk je dat je rondjes blijft draaien bij een vraagstuk en niet meer ‘fris’ kan kijken? Maak dan zeker gebruik van deze mogelijkheid.