Hoe train je je hersenen effectiever te communiceren? Met brainexpert Charlotte Labee.

In De Communicatie Podcast die in september is gelanceerd, is Charlotte Labee onze eerste gast. 

Charlotte Labee is Brain Balance Spreker en Trainer. Ze deelt in het interview heel veel tips over ons brein en hoe dat van invloed is op hoe wij communiceren.

·      Weet jij hoe communicatie intern bij ons tot stand komt? In onze cellen!

·      Maar … wat kun je met dit inzicht?

·      Hoe kun jij je hersenen trainen om effectiever te communiceren?

We praten ook over ‘bredere’ onderwerpen zoals de invloed van de smartphone op ons leven, onze mindset en het contact met anderen. Hoe doen we dat nu? Hoe gaat dat in de toekomst?

Beluister de podcast hier:

Meer over Charlotte

Mogelijk kennen jullie haar naam al, want Charlotte Labee werd in 2008 verkozen tot Miss Universe Nederland. Op haar website staat dit: “Na haar verkiezing presenteerde ze diverse programma’s bij Omroep Brabant en RTL4. Maar Charlotte kende ook mindere perioden. Haar kledinglijn ging failliet, ze kreeg baarmoederhalskanker, een burn-out, en vlak na de bevalling van haar zoon brandde haar huis af. Begin 2017 gooide Charlotte het roer om. Ze veranderde haar levensstijl en ging op zoek naar nieuwe inzichten en toepassingen om op een meer evenwichtige en stabiele manier zoveel mogelijk uit het leven te halen. Waarbij geluk, gezondheid en genieten centraal staan. Ze verdiepte zich in de wereld van het menselijk brein, de mindset, voeding en beweging.”

Zie voor meer info en haar nieuwe boek: www.charlottelabee.com

De Communicatie Podcast

De Communicatie Podcast is voor iedereen die het maximale wil halen uit zijn eigen communicatie én die van zijn bedrijf of de organisatie waar hij voor werkt. Maximaal contact leggen met je doelgroepen, maximaal draagvlak halen en ook natuurlijk … maximaal met je tijd meegaan. In de serie ‘De toekomst van communicatie’ (duurt ten minste 6 afleveringen) interview ik experts die vanuit hun eigen vakgebied dit thema belichten, hier tips over geven en hun inzichten delen.