Ietsje minder...

communiceren

Vertragen

in je handelen

Luisteren

naar elkaar

Kan ’t wat zachter? 

We rollen het nieuwe jaar in en voor we het weten zitten we weer tot over ons oren in het werk. Agenda vol, telefoon roodgloeiend, en het sociale leven is in volle gang. De kerstvakantie? Al bijna vergeten. 

En ook je communicatie is alweer in volle gang. Je strategie voor 2023 ligt klaar, of je zet nog wat puntjes op de i. De eerste acties zijn al uitgezet, de eerste berichten de deur uit. 

Je bent er klaar voor om ook in 2023 weer te knallen!

Of…? 

Er gebeurt zo veel om ons heen. De wereld gaat snel, crises volgen elkaar op en het nieuws volgen is soms bijna te pijnlijk. We staan voor grote uitdagingen die ons ook steeds meer privé raken. En de mensen die je wilt bereiken met je verhaal, krijgen zoveel voorgeschoteld dat de aandacht trekken steeds lastiger wordt. Wat doe je dan? Nog harder werken? Nog meer communiceren?

Maar ook ik weet: het is niet altijd makkelijk. Want we stappen snel terug in het gedrag dat we kennen: harder werken, meer doen om zo meer te willen bereiken. Dus hoe doe je dat nou? Vertragen? Zachter zijn, zachter communiceren? 

Daar helpen we je bij met deze website. De rust die je had in de kerstvakantie iets verlengen. En misschien zelfs wel andere keuzes maken voor de lange termijn.

Samen met mijn collega’s heb ik tips verzameld, die we verdelen in: 

 

Alle tips komen van onze communicatie-experts, dus zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen. We delen uit onze eigen ervaring, zowel zakelijk als privé. Tips en ideeën die ons helpen zachter te zijn, als mens en professional. 

Met deze tips willen we jou inspireren. Je aansporen om eens te denken: Kan ’t wat zachter? We hopen dat deze tips je helpen om ontspannen aan het nieuwe jaar te beginnen en je ook een ontspannen blik geven op je communicatie. 

Heb je zelf een tip ter aanvulling? Dan horen we die graag! Deel jouw tip via LinkedIn of Instagram, met de #kantwatzachter en tag Karine in je bericht. Zo helpen we samen nog meer mensen met zachter worden. 

Wil je graag wat zachter communiceren, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan helpen we je natuurlijk graag. Neem contact met ons op dan kijken we samen hoe we je kunnen helpen.

 

Start met: ietsje minder communiceren

Meer verzachting

Om meer verzachting te krijgen in je communicatie inspireren we je met tips. We sporen je hiermee aan om te denken: Kan ’t wat zachter? Alle tips komen van onze communicatie-experts. Klik op de afbeeldingen om de tips te lezen over minder ruis in je communicatie, het vertragen van je tempo en het zachter maken van je communicatie.