Vacature: freelance communicatieadviseur Duurzaamheid

Vacature: Freelance Communicatieadviseur Duurzaamheid (24-32 uur per week)

 

Wie zoeken we? 

Voor onze opdrachtgever gemeente Apeldoorn zoeken we een proactieve communicatieadviseur met schrijf skills en organisatietalent.

Hoe krijgen we de Apeldoornse samenleving mee in de Energietransitie? Daaraan werkt het programmateam Energietransitie van de gemeente Apeldoorn.

Samen met de senior communicatieadviseur voor het programma en de communicatieadviseur voor de wijken van de toekomst ga je meewerken aan diverse onderwerpen op het gebied van o.a. besparen en grootschalige opwek.

We zoeken natuurlijk een collega met vakkennis, maar oplossingsgericht denken en werken en daarmee een proactieve instelling zijn zeker zo belangrijk.

Ervaring met inwonerscommunicatie en kennis van/ervaring binnen de energietransitie zijn belangrijke pre’s!

 

 

Over jou:

 

  •  Je bent een medior communicatieadviseur en vindt het prettig om zowel tactisch als praktisch uitvoerend bezig te zijn
  • Je kunt snel schakelen tussen verschillende onderwerpen en dossiers
  • Je weet je weg te vinden in een bestuurlijk-politieke omgeving en schrikt niet terug voor inhoudelijke complexiteit. Waarbij een senior adviseur altijd op de achtergrond bereikbaar is voor ruggenspraak.
  • Je bent in staat kleine projecten en communicatievragen zelfstandig op te pakken en uit te voeren.
  • Je draait jouw hand niet om voor het schrijven van een goede bewonersbrief of het opstellen van een nieuwsbrief of een pagina op de website of het intranet.

Details:

 

Ingangsdatum werkzaamheden: z.s.m.

Verwachte einddatum werkzaamheden:
in eerste instantie voor een jaar, met optie tot verlenging

Aantal uren: 24-32 uur, 4 dagen per week
Regio: Gelderland (gemeente Apeldoorn)

Reactie-datum sollicitatie: 15 november 2021

 

Gemeente Apeldoorn

 

Gemeente Apeldoorn is een open en ambitieuze organisatie. Met 162.000 inwoners de 11e gemeente van Nederland. Met zo’n 1.350 collega’s dragen we bij aan de strategische doelen van de organisatie: Apeldoorn versterken als gezinsstad, duurzaam en ondernemend Apeldoorn en een toeristisch toplandschap.
De gemeente Apeldoorn is een inclusieve organisatie. Vanuit de overtuiging dat een diverse organisatie beter is voorbereid op de ontwikkelingen in de samenleving. Naast je talent en kwaliteiten breng je ook je achtergrond en voorkeuren met je mee. Iedereen is welkom.