Ietsje minder...

communiceren

Vertragen

in je handelen

Luisteren

naar elkaar

Het is weer raak he. De overvolle agenda in december.

Het einde van het jaar nadert, we willen deadlines halen en dingen afronden vóór het einde van het jaar. En we communiceren ons een slag in de rondte. In een soort hyper-modus – alsof deze weken van het jaar het verschil maken. Lopen kerstborrels af, sturen kaartjes, brengen nog dat ene bezoekje totdat …de kerstvakantie begint. Heerlijk een paar dagen rust. Geen of weinig verplichtingen, even op adem komen en de telefoon op stil.

Maar wait… aan de vakantie komt een eind. Hoe ziet de rest van januari er dan uit? Lukt het jou om die rust vast te houden? Of ben jij halverwege januari alweer aan het rennen en vliegen, stroomt je mailbox over en staat je telefoon roodgloeiend? En wil je dat? Of gebeurt het onbewust?

Wat ons betreft houd jij die rust nog even vast in januari. Daarom zijn we iets aan het voorbereiden. Een soort detox-kuur voor je communicatie. Hoe dat werkt? Daar gaan we je bij helpen. Dat doen we vanaf dinsdag 10 januari, op deze website. Je hoeft er geen vrij voor te nemen – houd gewoon je mailbox in de gaten. Wil je de komende tijd extra sneak peaks? Volg De Communicatie Detox op Instagram.

Meer verzachting

Binnenkort delen we hier meer over verzachting in je communicatie. Stay tuned!