Online seminar:
Start je eigen podcast

 

Lees verder

 

 

Jij denkt er al een tijdje over na of je een eigen podcast wilt starten. Maar je twijfelt of het bij je past en of wat jij wilt delen, interessant genoeg is voor een podcast.

Je weet niet zo goed waar je moet starten. Welke techniek is er nodig, hoe krijg je zo’n podcast in de ether en hoe bereik je jouw juiste publiek?

Je denk dat een podcast een waardevolle toevoeging kan zijn voor jullie organisatie. Maar je ‘dubt’ nog over het concept. En of het jullie voldoende gaat opleveren.

Je bent nooit zo van de voorgrond en tegelijk weet je dat je veel kennis in huis hebt op jouw gebied. Je zou je expertstatus wel willen verhogen..

 

Wat ik kan, kan jij ook! Het is een kwestie van gewoon doen. Met de juiste tips!

Dit leer je tijdens het seminar:

 

Hoe je een goed idee bedenkt voor je podcast

Hoe je jouw luisteraars blijft boeien

Hoe je bereik opbouwt

Wat je wel (en niet!) moet doen tijdens een interview

Tips voor flow in je podcast

Alles wat je moet weten over je techniek

Al onze tips voor het live zitten

Wat het mij maandelijks kost

Al onze bloopers om zelf van te leren:-)

Maar vooral: hoe je jouw bereik en autoriteit verhoogt met een eigen podcast!

 

 

Meld je hier aan

Wanneer?

wo 12 januari 2021
19.30 – 21.30 uur

Online: je ontvangt een link naar een besloten omgeving

(NB Er wordt geen opname van het seminar gemaakt)

 

 

Wat kost het?

49,50 euro ex BTW.

NB: Nieuwsbrieflezers van De Communicatie Podcast krijgen 20% korting. Geef de code door bij je aanmelding.

 

Aanmelden

Wie geeft het seminar?

Mijn naam is Karine van den Noort, vaste host van De Communicatie Podcast en oprichter en eigenaar van De Communicatie Experts bv. Voorjaar 2019 maakte ik de eerste plannen voor mijn eigen podcast. Ik was eraan toe, even uit de ‘rush’ van heel hard werken voor opdrachtgevers. Ik wilde graag iets helemaal voor mezelf  maken, iets waar ik mijn eigen missie en ‘ziel’ in kon leggen. Zoals een fotograaf of schilder het liefste eigen werk maakt. Maar het was niet alleen dat: ik wilde ontdekken of ik met een eigen podcast mijn bereik kon vergroten, doorbreken naar een netwerk op landelijke schaal zodat ik daar uiteindelijk ook weer de vruchten van kon plukken voor mijn communicatiebedrijf.

Die eerste mailtjes naar landelijke sprekers, dat eerste interview  dat compleet mislukte, het gepruts met microfoontjes.. het was echt pionieren en wat hebben we als team  daarvan geleerd! En nu ga ik al mijn starterstips plus de ervaring die ik ‘so far’ heb opgedaan, eenmalig met je delen.

Plus je krijgt inzage in:

√ mijn aantekeningen

√ mijn ‘opstart-ritueel’ voor het interviewen

√ mijn podcast-huishoudboekje.

 

Eenmalig op 12 januari 2022 en van dit seminar wordt geen opname gemaakt.

 

Reserveer je plek

Dit vinden anderen:

 

‘Karine heeft mij geïnterviewd voor De Communicatie Podcast. Wat opvalt is dat zij zich ontzettend goed voorbereidt en tijdens het gesprek ook goed luistert en aansluit zodat de toehoorder veel te horen krijgt over dingen die er echt toe doen. Echt bijzonder.’

Betteke van Ruler, emeritus-hoogleraar Communicatie

 

‘Ik vond het heel fijn om door Karine geïnterviewd te worden. De vragen die zij stelde waren meteen to the point, meteen diepgang erin.’

Charlotte Labee, Brain Balance Expert en Spreker

 

‘Als je geïnterviewd wordt door Karine, dan ervaar je de oprechte belangstelling. En daarmee gaat het dieper, het is ook een beetje een podcast over zingeving, het gaat over connectie maken, en daarmee is het échte communicatie.”   

Tom van der Lubbe, mede-oprichter Viisi

 

‘Het Corona-virus zette ons middenin een tijdelijke, maar nieuwe werkelijkheid. Hoe raakt dat het werk van de Dijkwerkers? Samen met het Hoogwaterbeschermingsprogramma en het team van Karine kwamen we in slechts een week tijd tot concept, uitwerking én eerste opnames van de podcastserie De Dijkwerkers Werken Door. Het team is ontzettend benaderbaar, schakelt snel en ziet geen beren op de weg. Fijn!’

Allet Douma, PINO Evenementen & Congressen

Aanmelden