Mensen ontmoeten die je inspireren en uitdagen groter te denken?

Op zoek naar een innovatief netwerk van communicatie-experts?

Hier vind je inspiratie, tips en goede contacten om jezelf scherp te houden. Zodat je nog meer voor elkaar krijgt. Meer klanten, een groter bereik, de verandering die je voor ogen hebt. Bekijk de agenda en kom ook eens op vrijdag langs! (Bijna) wekelijks van 10 – 10.30 uur is het Friday Connect en zijn we live via Zoom.

 

Op de agenda

 • elke vrijdag, 10 uur
  Friday Connect (via Zoom)
  Naar de Zoomsessie

 • 5 september Online Communicatie Lounge
  De  3 pijlers van een succesvolle freelance praktijk
  Q&A met Karine van den Noort
  Meer info & tickets

Voor de Communicatie Lounges is er een speciale nieuwsbrief waarmee je op de hoogte blijft van nieuwe Lounges, locaties, tijden, enz.

Met ons werken

Regelmatig ondersteunen wij directies en MT’s die voor een verandering staan waarbij communicatie geen ‘moetje’ is, maar een MUST. Samen met jullie ontwikkelen we een strategie die 100% toewerkt naar de doelstellingen van de organisatie. Deze strategie staat als een huis en dat betekent dat jij er als opdrachtgever heel goed zelfstandig mee verder kan.

Soms is er tijdelijke versterking nodig. Dan haakt iemand aan uit ons team van Communicatie Experts. We werken als interimmer of op projectbasis voor (semi)overheden, zorg en het bedrijfsleven en zitten in het hele land.

Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Plan een gratis strategiegesprek in en breng je casus vrijblijvend in. Je krijgt on-the spot advies en we ontdekken samen of er een match is voor een verdere samenwerking.

De goede match

Als oprichter van De Communicatie Experts zoek ik heel gericht een communicatie-expert die past bij jouw organisatie én jouw vraagstuk. Beide zijn essentieel voor succes. Dat is niet wat we zeggen, dat is simpelweg mijn ervaring. Opdrachtgevers én freelancers vinden het prettig dat ik zelf al 25 jaar werkzaam ben in het communicatievak. Bekijk het filmpje voor mijn persoonlijke boodschap aan jou.