‘We need people who care’

Gratis online masterclass

Hoe kan jij strategisch meer verzachting in je communicatie aanbrengen, zonder dat het soft wordt? En waarom zou je dat willen? Bekijk nu de gratis masterclass ‘Kan ’t wat zachter?’ gehouden op 10 januari 203, door Karine van den Noort. Je ontvangt nieuwe inzichten en tips en ontvangt extra tips die deelnemers van de masterclass met elkaar delen. Want er ontstond een mooi gesprek! 

Dit leer je:

  • hoe kan je strategisch meer verzachting in je communicatie aanbrengen?
  • en hoe voorkom je vervolgens dat dat soft en cheesy wordt?
  • welke vragen helpen bij het voeren van het goede gesprek waarbij je dichtbij de ander blijft?
  • stel jij bent een inspirator en deelt graag: hoe voorkom je dat je een ratelende zendmachine wordt?
  • hoe kan verstillen, vertragen, bijdragen aan meer impactvolle communicatie, waar zit dat verband?

De masterclass start met een bijzondere clip waarin danstalent en choreograaf Anna Diderik en vidograaf Lisa de Boer willen uitbeelden hoe belangrijk verbinding is ook voor de jonge generatie.

Bekijk de clip

Bekijk vervolgens de online masterclass

Download de slides

Lees achtergrondinformatie en bronnen

NB: Deze masterclass blijft staan t/m 31 januari 2023. Daarna verdwijnt de opname, en die komt ook niet meer terug via nieuwsbrieven of sociale media.

 

Waarom ‘Kan ’t wat zachter’?

Gedurende de hele maand januari delen we als Communicatie Experts op onze website tips en inzichten voor het verzachten van je communicatie. Dat doen we omdat we geloven dat deze tijd daarom vraagt. Meer liefde, empathie en aandacht in je communicatie, minder spam, ruis en gedoe. Leiders en professionals die impact maken door effectief samen te werken zonder ego en dikdoenerij. Maar ook zonder soft te zijn. Want soft skills.. zijn powerskills.